• 1

Tuin en weide

Tuingereedschappen & Folies

Eén van onze specialiteiten is uw tuin! Wij geven u altijd goed en eerlijk advies over het onderhoud en bemestingsschema van uw tuin. Ons brede assortiment voorziet u compleet, zodat u tuin er perfect bij zal liggen! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Dit geld zeker niet in de laatste plaats voor ons tuingereedschap. We hebben een ruim assortiment in spades, schoppen, losse stelen, bezems, emmers, kruiwagens etc. Deze zijn gegarandeerd sterk en goed van kwaliteit, en er geldt: niet goed geld terug! Daarnaast kunt u bij ons verschillende folies per meter kopen. Hierbij moet u denken aan: landbouwplastic, worteldoek etc. Gemakkelijk en betaalbaar!

Weideafrastering

Het verantwoord houden van dieren begint vaak met een goede stal en een goed afgemaakte weide, waar de dieren veilig van hun weidegang kunnen genieten. Aangezien er nogal wat verschillende mogelijkheden zijn om uw weide af te zetten adviseren wij u hierbij graag! Wij zijn dealer van Patura en Gallagher.

Graszaad

We hebben diverse soorten op voorraad o.a. BG3, BG11, Paardeweidemengsel, gazonmengsels, speelgazonzaad en sportveldengras.

Tuinzaden en Pootaardappelen

Onze tuinzaden zijn van Tuinplus.
Vanaf half februari komen tegelijkertijd de pootaardappelen, plantuien en sjalotten binnen.

Meststoffen en bestrijdingsmiddelen

We hebben verschillende soorten meststoffen in het assortiment, namelijk voor de tuin, voor de groentetuin, voor het gras en voor de wei. U heeft de keuze uit langwerkende en kortwerkende meststoffen waaronder kunstmest en organische mest zoals kippenmest of koemest. Kortom, bij D’n Bond bent u aan het juiste adres voor een geschikte meststof voor uw probleem.

D'n Bond Bergharen | voor veehouderij, tuin, dier en hobby, Tuin en Weide 

 

D'n Bond Bergharen | voor veehouderij, tuin, dier en hobby, Tuin en Weide

Wilt u meer informatie... bel 0487 53 28 64 of stuur een bericht en Klik HIER